Wie is Jorre?

_njbpwocJorre is de roepnaam die mijn klasgenoten gebruikten (sommige nu nog) om mijn aandacht op hen of anderen hun aandacht op mij, Joris, te vestigen. Het is een roepnaam waarvan ik altijd heb gehouden en die ik met plezier geef aan deze blog.

De echte Jorre is een betrokken, geïnteresseerde en vaak ook bezorgde mens. Ik ben een man, een blanke, een atheïst, een Vlaming, een Europeaan en wellicht ook een Aardling. Al het voorgaande kleurt mijn kijk op de wereld zonder dat ik me daarvoor wens te excuseren.

Jorre gaat over de binnen- en buitenlandse actualiteit. Zie ook het Eerste blogbericht en wellicht ook alle andere berichten daarna. Alles wat je hier leest, is mijn eigen persoonlijke overtuiging en beantwoordt daarmee volledig aan de disclaimer: in eigen naam.

De echte Jorre heeft overigens meer te bieden dan zijn kijk op de actualiteit. Hier vind je mijn andere twee blogs.

Veel plezier ermee.

Joris